Big-brasa-time!

Skegrie gick man ur huse å samlades på tegelbruksgården där bonden körde barnen med traktor å släp, korvar grillades å hundar å ungar rastades! Välkommen våren!


Dan före födelsedan

Så här ser en nästan 1 år gammal tjej ut


Lek å lajbans!

Vi har varit på öppna förskolan idag och Minna ville aldrig gå hem! Det är nog första gången hon uttryckligen visade att hon ville stanna å leka lite till, så det gjorde vi! Dockan, dockvagnen, lekhuset, bilen, gåvagnen, plastservisen, bondgården, ja det mesta lektes det med!


Ny lya!

Nya lektältet var ju hur skoj å spännande som helst!


I lördags...



...hade vi verkligen en toppendag. Började med en tur till loppisen i Lund tillsammans med Anna och Emma som var mycket lyckad! Vi han fynda lite själva också, men kanske mest Emma som visade sig blivit en riktig liten loppistjej!

Sen kom Laszlo och Elin förbi med finfika som åts utomhus i solskenet, vårkänsla på det! Minna premiärbar sim solhatt (från loppisen, 5 .-) och busade massor med Elin, Laszlo, porslinshunden och katten i rabatten, medan jag och Johan passade på att få ner potäterna i jorden.

image description

Lek med Laszlo och Elin i odlingskragarna

image description


Nu börjar det snart likna nått!

Färdigfållat, krattat, växthuset är under kontroll, rabarberna på G och jordgubbsticklingar räddade till nästa år. Nu ska vi bara få igång nya pumpen så att det kan vattnas över alla våra grödor!


post babyswim hair do

Detta friserade Minna helt på egen hand, och frissan höll hela vägen hem och helt tills pappa kom hem ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2034142/images/2012/pic_199030938.jpg" class="image">


Dagens favvobild:


mu!


Vi var uppe i Lysekil för ett par veckor sedan och besökte Lena och Rickard som tog oss på en tur till Nordens Ark. MYCKET uppskattat! Här kommer några försenade bilder på en liten exalterad tjej!



Kossan säger Muu!



En sån som pappa vill ha hemma...



...nä då är det väl bättre å köpa en MINIgris ??!

Titt-ut!

Solen skiner å våren e på G. Minna är frisk å på toppenhumör, livet leker!


Älskade hund 2

Johans gamla porslinshund har bott i växthuset en tid men nu har Minna fått syn på den och blir uppriktigt upprörd om hon inte får lite alone- time med prat å pussar. Den franska bulldoggen klagar inte. Den har förmodligen aldrig varit utsatt för så mycket villkorslös kärlek på så kort tid.


Älskade hund!

Näst efter mamma å pappa e hunden helt oslagbar!!!


5 ton grus

Se så fint det blev! Tack snälla Martin, Erik, Patrik och Johan, oj vad ni slet å så tacksamma vi är!


Vindruvstjuv

Efter lunchen och frukten (som bestod av vindruvor) hittade Minna resten av vindruvorna å bestämde sig för att hon nog inte var riktigt mätt ändå ;)


Påskpresenter!

Tack tack för fina påskpresenter säger Minna! Snygga sommarklänningen, glasstopp med puffärmar, sandset, gräsklippare, vattenflaska, påskägg, kex å tjejiga mysdressen! Heldiga lilltjejen!


Livad långfredag!


Kusinerna, Anna, Pär å farmor å farfar kom å firade påsk med oss idag, mycket trevligt å gott! Självklart hade ju påskharen tagit turen inom ;)


Vårt påskpimpade place

Gult å grönt är skönt. Otroligt fina färger!
Minna skrattar åt allt vårt osmakliga påskpynt i sekretären.
Färgade fjädrar e väl ok, 1 gång om året.
Igår kom kärringarna på besök, väldigt söta :)
Glad påsk!













Organisera mera!

Minna älskar att greja i mammas kökslådor, och fram tills idag har allt bara åkt ur och vidare ner på golvet. MEN plötsligt såg insåg lilltjejen tjusningen med att lägga tillbaka sakerna (på hyfsad rätt plats:) å jag satt bara helt still å betraktade undret!


Tack för titten Amanda å Marcus!

På väg hem hann vi med en pizzapaus hos Amanda å Marcus i Götet, (så fint ni har det!) Annars var hemresan upp å ner men Minna bevisade en än gång vilken liten tålig unge hon är!


Love Lysekil

Minna har haft en kanonhelg med moster Lena å Rickard i Lysekil. Här på bild i dagens outfit: Lenas egensydda draktröja, tjusigt!


RSS 2.0