Missvisande

Nä, jag ler inte stort när jag går från folktandvården, inte när jag kom, inte när jag var där och definitivt inte när jag betalade för kalaset.


Låt den ofrivilliga "tandlossningen" börja.

Mamma...!!!


Vilken härlig dag!


Livet på landet!

Besökte en bondgård igår tillsammans med öppna förskolan, mycket trevligt!


Ystads djurpark!

Så himmelens trevlig dag vi alla hade i lördags på Ystads djurpark!


Kristi Flygare

Tidigt på morgonen var vi iväg på Skegries årliga loppis, som det fyndades! Johan och Rickard fick komma med säckakärran :) sen lunchades det på Slättarps gård och vi provade ramslök för första gången.
Därefter premiärgungade Minna i sin alldeles egna gunga i trädgården. Katten i rabatten kom också över å kollade så att allt gick rätt till. Uppe från plommonträdet.
Dagen avslutades med god grillning och 3 härliga poäng till di blåe!
Toppen toppen toppen!


Vår fantastiska trädgård!



Sååå nöjd med odlingsplatsen ;)

Så här såg det ut för någon vecka sedan:

image description


Päronskrutt!

Vände bort blicken en liten stund och rätt var det var hade Minna ratat de skalade päronbitarna på tallriken och istället norpat åt sig vad som var kvar av päronet! Å efter det fanns nästintill inget alls kvar! Slutsats: jag struntar i å skala frukt i fortsättningen! YEY!


En glädjens dag!

Igår kom äntligen Johan 30-årspresent igång igen! Ingen var gladare än min man (som han längtat!) min dotter (Minna gjorde sina glädjetjut!) och slutligen jag (min familj hade det gött i solen och gräset blev klippt!)


IKEA kras

Ett sådant stod jag för idag. 8 kaffemuggar gled ur sin påse (fraktade på vagnen) när jag hade Minna på ena armen och styrde vagnen med den andra. Phu SÅÅ pinsamt. Som tur var var människorna i köerna omkring mig både hjälpsamma och förstående (läs: otroligt lättade att det inte var de som stod tomatröda och skamsna med en överlastad vagn, en ett-åring på armen och massa varor som skulle självscannas och betalas) tack Samhall för fin hjälp å tack IKEA som inte lät mig betala för 16 muggar trots att jag ville ( de kostade 3:- st)


Smothie-FEST!

Det började bra men spårade snabbt och slutade ännu bättre än det började!


Alltid redo!

Att få nya bissingar är tufft. Det gäller att ha det som hjälper nära till hands. 24/7


Snyltgäster

Nysått gräs och nysådda grönsaker har många fiender. För att nämna några: fasaner, kajor, skator, gråsparvar, koltrastar, duvor, duvor men annan sort än den vanliga, möss, stor svart groteskt ful och med alldeles för lång svans; råttan (har sin husentre mitt i nysådda blivande gräsmattan) sniglar x3 mördar-, vinbärs- och de vanliga. Pi pi pi.


Höjden av kärlek...

...måste vara att frivilligt erbjuda sin gossigaste Pingis till vovven Olle, som kanske inte helt förstod att Minna nog aldrig varit givmildare!


RSS 2.0